Hozzávalók:
- 8-10 alma (én 3 üveg befőttet tettem)
- fahéj , cukor, vaniliás cukor (nekem a beföttben volt)
- 5 tojás (én 3-at tettem)
- 4dl cukor
- 4dl liszt
- 1cs sütőpor
- 1dl olaj
- 1cs vaniliás cukor (elhagytam)
A tojásokat kettéválasztjuk a sárgájához hozzákeverjük a többi hozzávalót a fehérjét kemény habbá verjük és azt is hozzákeverjük.
A sütőből kivesszük az almát és rásimítjuk a tésztát majd készre süssük.
Villával próbáljuk ha nem ragad rá a tészta akkor jó.
Guszta és nagyon finom lehet! Szeretem a gyümölcsöt a süteményben annyira jó ízt ad !
ReplyDeletetényleg nagyon finom lett.az alja ahogy így ki van fordítva a formából ropogós a teteje omlós az alma (itthoni tavaly összel szedtem és tettem üvegbe) meg kicsit savanykás ízt ad neki.
Delete