ma vacsorára teljesen új dolgot csináltam.
nevezzük mondjuk el......
Paradicsomos-Húsos káposztá-nak.
hozzávalók:
1liter fűszerezett (oregánó, cukor,só) paradicsomlé
3 dl víz
3 szelet karmonádli (karaj, tarja vagy ami épp van)
fél fej kisebb édeskáposzta
kis csésze rizs
Paradicsomlébe belevágjuk a káposztát és belekockázzuk a húst.
Ha a hús már megpuhult a tetejére szórunk rizsát és kisebb fokozaton addig főzzük míg a rizs meg nem puhul.
Köretként lehet kenyeret vagy bármilyen más péksüteményt tálalni.
Kedves Süne, 100. regisztrált olvasóm lettél, ez elkalomból sütnék-főznék a részedre. Mit ennél szívesen, sósat, édeset, süljön, főjön??
ReplyDeleteKedves Anazar.
DeleteKedvenc ételeim közé tartozik bármi ami burgonyából készült és édes kukoricából. Lepj meg kérlek olyan recepttel ami ismeretlen számomra.
A választást rád bízom és figyelni fogom a blogodat a receptért.
Köszönöm, és jelentkezem, amint elkészültem ;-))
ReplyDelete