Friday, March 30, 2012

Díjat adnék!

Én magam készítettem egy díjat azoknak akik a régi ízekkel csalnak könnyet a szemembe.
Úgy nevezném hogy "gyermeteg díj" ugyanis akiknek a blogját szoktam böngészni (azt jelenti hogy régebbi bejegyzéseket is átnézem egészen a blog elejéig) azok között vannak akik olyasmiket készítenek amiket a nagymamám készített kiskoromban(ő nevelt fel).

Igazából nem szabnék semmilyen szabályt hozzá aki kapja elfogadhatja kiteheti továbbadhatja akinek akarja, de ha egyszerűen csak ignorálja abból sem lesz sértődés vagy fenyegetőzés hogy nem követnek tovább nem követem tovább őket (mekkora baromság egyáltalán ilyesmit kitalálni(sajnos volt már rá példa másik bloggolós oldalon))


Szóval akiknek adnám azok a következők:

Évá-nak  a körözött , rántott karfiolnokedlimirinda szelet receptjéért

Emi-nek a keksztekercs-ért

A Szőke nő-nek a bejgli , zserbómézes krémes-ért

trollanyu-nak a kétszinű fonott kalácssajtos tallér és a rigó jancsi torta-ért.


és íme ahogy kinéz a díj:



4 comments:

  1. Nagyon aranyos vagy hogy ilyen kedves díjat készítettél! Mindíg nagyon örülök annak, ha valaki a blogom olvasása közben úgy érzi hogy esetleg régi emlékek idéződnek fel benne ez számomra dícséret. Nagyon szépen köszönöm!Elviszem , de ez annyira személyes díj még gondolkodom a továbbadásról!

    ReplyDelete
  2. igazán nincs mit :D örülök hogy mindig vagytok akik még elkészítitek amit lassan 20 éve ismerek.

    ReplyDelete
  3. Köszönöm szépen a díjat, nagyon kedves tőled, hogy rám is gondoltál:) Már egy ideje nem posztotlok díjakat, remélem ezért nem haragszol meg:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dehogy haragszom, én örülök hogy még a messzi távolban is el készíted amit egykor anyukát sütött neked. :D örülök hogy így legalább megmaradnak és nem felejtődnek el az elődeink. :)

      Delete