maradékok maradékjából van a mártogató. az ötlet megintcsak Évától van, nála láttam virslis krumplisalátát.
abból indultam ki.
Mártogató:
Hozzávalók:
- majonéz
- mustár
- mexikói szósz , vagy erős kecsap
- paprika savanyúság és annak levéből 2 ek.-nyi
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- tejföl
Tiszai hal sültkrumplival
Hozzávalók: (1 tepsire)
- 1 csomag hal
- só , bors
- 6 nagyobb szem krumpli
- kotányi zöldségfűszer
A halat lesózom és fél órát hagyom állni a sóban majd leborsozom.
A krumplit sós vízben 3/4 részig megfőzöm , leöntöm a vizet róla.
A tepsit körbekenem zsírral és belepakolom a halat meg a krumplit , a krumplira szórok grillfűszert.
Legnagyobb fokozaton fél órát sütöm minimum.
No comments:
Post a Comment