Monday, January 23, 2012

Gastro post 11 (hungarian)

Borsóleves galuskával

Hozzávalók: 3 személyre

1 konzerv borsó
2 dl víz
só, víz, liszt a galuskához

A borsót megfőzzük a saját levében hozzáadott fűszerek nélkül. ha megfőtt felönjük vízzel és mikor felforr a bekevert galuskát belekanalazzuk és készrefőzzük.


Burgonyatortilla 


Az alapötletet Anazar-tól kaptam , de mivel a párom mindentől viszolyog ami húsmentes ezért módosítottam rajta.

Hozzávalók:
  • 3 közepes főtt burgonya
  • 3 tojás
  • 10 dkg házikolbász
  • 2 közepes vöröshagyma
Elkészítés:

először a kolbászt felkarikázom és átsütöm a palacsintasütőben a kisülő zsírban megsütöm a felkarikázott főtt krumplit és az egészet leöntöm a felverrt tojással és összesütöm.


No comments:

Post a Comment